Schoenherstellingen, lederverzorging & lederaccessoires
  • T 057/ 20 54 93
  • Ma, dond, vrij: 9u - 12u ,14u- 18u & zat: 9u - 16u. di en woe gesloten

Workshops

Schoenen poetsen

Workshop voor uw bedrijf, serviceclub, vrienden?

Ben jij belast met de taak om een originele activiteit te regelen voor je vriendengroep, Serviceclub, of salesteam?  Zoek je een stijlvolle en tegelijk leerzaam en zelf actieve ‘doe-workshop’? Dan is onze ‘schoen poetsen doe je zo’ workshop iets voor jou!

Deze unieke workshop komen wij op locatie uitvoeren, voor grote of kleine groepen.

Tijdens de workshop leren alle deelnemers individueel hun eigen schoenen schoenen. Wij voorzien voor elke deelnemer een eigen poetspakket en begeleiden het hele gebeuren met minstens twee SchoenArtiesten.

Je beleeft tegelijk een amusante en interessante activiteit waar nog lang over gesproken zal worden. We delen een schat aan kennis en na de workshop bundelen we dit alles in een schitterende brochure die elke deelnemer gratis mag meenemen.

Tot slot krijgt het mooiste resultaat van de avond nog een leuke extra van ons cadeau.

Heb je interesse in deze workshop? Of wil je meer informatie over dit gebeuren?

“Download gratis onze folder”                              of                         “contacteer ons voor meer info”

Workshop Shine like a Master

“Wist je dat vrouwen vaak eerst naar de schoenen kijken?“

Of je het nu eens of oneens bent met deze stelling wij zorgen ervoor dat ze vanaf nu altijd eerst naar je schoenen kijken! J haha! Ja, ja!

Tijdens onze workshop leer je namelijk hoe je schoenen echt laat blinken. Zo zie je er straks piekfijn uit op welke gelegenheid dan ook.

(elke eerste woensdag van de maand) Om de 4 a 5 weken geven wij  een Shine like a Master workshop bij ons in de schoenmakerij. Tijdens deze masterclass leer je hoe je je schoenen kan reinigen, voeden en zelfs uitpoetsen tot spiegelglans.

We laten slechts een beperkt aantal deelnemers toe, zodat we onze aandacht mooi kunnen verdelen. Met deze persoonlijke aanpak leg je in één avond de basis voor jarenlang poetsplezier. We leren je snel en efficiënt werken zodat je in geen tijd je wagenpark kan doen schitteren.

Tijdens de avond gebruiken we bijna uitsluitend Saphir medaille d’or producten.

Er zijn ook voor elke deelnemer voldoende broodjes, hapjes en drankjes voorzien om tijdens de pauze van te genieten.

De workshop duurt ongeveer 3u en start om 19u30.

Om de zoveel tijd hebben we ook een ontbijtsessie, deze start om 8u en vindt steeds op maandag plaats.

Initiatie dagen

De initiatie dagen kun je zien als een soort open bedrijven dag, waar we een rondleiding geven in onze schoenmakerij. De initiatie is volledig gratis en vind plaats op zaterdag. Tussen 17u en 18u.

Om een inschatting te kunnen maken van de bezoekers vragen we je om vooraf in te schrijven op deze link. Dan krijg je enkele dagen vooraf ook nog een mail ter herinnering.

We tonen je een unieke inkijk achter de schermen van onze schoenmakerij, geven tips over hoe je schoenen kan poetsen en maken tijd voor vragen en weetjes.

Initiatie dagen vinden slechts enkele keren per jaar plaats, wil je op de hoogte blijven van de volgende datums? Schrijf je dan hier in en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden.

© Josini.be Copyright 2017

made by Strong-IT