Schoenherstellingen, lederverzorging & lederaccessoires
  • T 057/ 20 54 93
  • Ma, dond, vrij: 9u - 12u ,14u- 18u & zat: 9u - 16u. di en woe gesloten

LEDERVERZORGING

Paardenhaar borstels

Te bestellen in de webshop: Degelijke paardenhaar borstel zowel voor het insmeren als het uitpoetsen van schoenen zijn dit de toppers. Daarnaast bieden we ook nog borstels in Jak haar. Extra zacht voor wie net dat beetje meer wil.

insmeerborstel voor het aanbrengen van schoensmeer
insmeerborstel paardenhaar

Saphir producten

Bestel onze selectie Saphir producten in de webshop en geniet van het plezier dat ze je geven. Saphir werkt ongelooflijk aangenaam; schoenen reinigen, voeden of beschermen, alles is mogelijk en werkt voortreffelijk. We verdelen Saphir producten exclusief voor Ieper.

Nanex biedt bescherming tegen de regen
Nanex anti rain spray

Krachtige bescherming

Ga nu Nanex bestellen in de webshop en je hoeft nooit meer te stressen over vuile schoenen. Nanex is de meest krachtige regen-spray op de markt. Dit Belgisch product biedt tot 3 tot 6 maanden bescherming voor je dierbare schoenen. Het werkt ook voor jassen, handtassen, zetels en zelfs tenten.

Pate de luxe zorgt voor de ultieme glans en bescherming
Saphir pate de luxe

De webshop

Bestel nu in de online winkel

Help! Mjn schoenen zijn vuil!

Tijd voor een bezoekje aan Josini. Breng je schoenen mee naar de winkel en we verklappen je hoe je ze perfect kan poetsen. Of stel je vraag online via de contact pagina en bestel je schoenblink via onze webshop. Gratis levering al vanaf 50 euro.

© Josini.be Copyright 2017

made by Strong-IT